MONIQUE

Gods Liefde is er voor mij, is in mij. Niet mondjesmaat, maar over de top.

Zo ook voor- en in jou!

Wat dit ten diepste inhoudt, dat ben ik nog steeds aan het ontdekken…
Daaruit leven, leer je met vallen en opstaan.
Bewustwording speelt daarbij een belangrijke rol. Want: wat houdt het leven vanuit deze Liefde, onze ware aard, tegen?  En waarom?

Door die belemmeringen (in onszelf!) genadevol te ontdekken en waar te nemen, kunnen we ze (leren) loslaten en kan de Heilige Geest vrij stromen; door ons heen.

Leven vanuit het vertrouwen van Gods liefde (in en voor jou), schept ruimte om -naast geloven in al het goede van God- je emoties, herinneringen en alle mooie en moeilijke dingen hun plaats te geven.
Door onze gedragingen en gedachten te erkennen, te herkennen en daardoor tot dieper inzicht te komen, groeien we steeds dichter naar Hem toe.

De inzichten die ik hierbij op heb gedaan en nog ga doen; deel ik graag met jou, jullie en anderen. Het zou je zomaar weer een stap verder kunnen brengen op de weg die je gaat 😉
handgeschreven naam

 

 

https://www.youtube.com/watch?….feature=youtu.be

 


Hier kom je meer te weten over mij:

personalia ++ verlangen
wat anderen zeggen over mij bediening

 

2 Responses to MONIQUE

 1. Hi Monique,
  Wat een tof initiatief! Je site weerspiegelt wie je bent in Jezus en zal zeker anderen inspireren om naar de werkelijke betekenis en omvang van Zijn genade op zoek te gaan, Jezus te ontmoeten en eenvoudigweg te geloven. Heel veel succes en we hopen elkaar snel weer te ontmoeten.
  Veel liefs, Richard en Nellie

 2. Irma Kieboom says:

  Ha Monique,

  Wat een geweldige site heb jij!!
  Ziet er goed uit zeg!
  Veel zegen!

  Liefs,
  Irma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *